11.3 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Boureanu de la politică… în cazanul cu temperaturi foarte joase

Alte Știri

Cunoscutul politician Cristian Boureanu a ales un altfel de mod pentru a trece peste crizele politice. Acesta, se pare că îşi doreşte să se trezească peste câţiva zeci de ani, atunci când mediul politic va fi mult mai blând, asta după ce lotul arestărilor, au pus mediul oamenilor de afaceri cât şi cel politic într-o lumină nefavorabilă.

În aceste condiţii Boureanu s-a gândit că pentru a trece uşor peste anii de restrişte este bine să apeleze la criogenie. În prealabil, pentru a-şi obişnui organismul politicianul a apelat la yoga, saună, cryosauna şi înot, conform fotografiilor postate de el pe site-ul de socializare. O fotografie recentă cu Cristian Boureanu într-un vas la minus 185 de grade Celsius, ne dă de gândit în ceea ce priveşte proiectele politicianului pentru viitor. Se pare că după toate curele de detoxifiere, organismul lui Boureanu este pregătit pentru criogenare, iar data la care va fi readus la viaţă nu a fost făcută publică, probabil noi nu vom mai fi pe pământ pentru a-i observa evoluţia atât pe plan politic, cât şi pe plan social.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie