Brad după brad, toţi ajung, lemn de foc…
Brad după brad, toţi ajung, lemn de foc…

Brad după brad, toţi ajung, lemn de foc…

Miercuri, în centrul municipiului Câmpulung, era mare forfotă! Primarul Lasconi adusese bradul pe care urma să îl împodobească pentru Crăciun. După ore de chin şi jale, bradul a ajuns, din păcate lemn de foc….

Nu s-a instalat, nu s-a putut, nu i-a mai plăcut, astfel că, primăriţa inimoasă, a plecat în pădure să identifice alt exemplar, care sa bucure inimile câmpulungenilor!

L-a găsit, un exemplar frumos, care a ajuns la dimensiunile astea dupa câţiva zeci de ani şi care, într-o secundă, a ajuns să fie, o victima drujbelor, a orgoliilor, a noastră, a tuturor!

Dacă e să ne luăm după realizatorii emisiunii România te iubesc, foştii colegi ai actualei primăriţe de Câmpulung, este un masacru, brad după brad, toţi pică la fel, toată moştenirea noastră, se duce!

Lăsând de-o parte idealurile, ajungem la cele pământesti şi dăm peste postarea primarului ales al Câmpulungului, care, spune, că noi, câmpulungenii, merităm ce este mai bun!

“Câmpulungenii merită ce e mai bun. Voi meritați ce e mai bun.

Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel. Nu fac compromisuri de niciun fel așa că i-am rugat să-l demonteze.

Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător.

În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații.” a transmis pe facebook #elenalasconi.

Donaţie sau ba, cert este că, pentru centrul Câmpulungului au fost sacrificaţi doi brazi!

About The Author

Related posts