-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Buget de salarii a Lăsconi! A depășit cu 8% pe al lui Țâroiu

Alte Știri

Buget de salarii a Lăsconi! A depășit cu 8% pe al lui Țâroiu. Primarul Elena Lăsconi s-a făcut remarcată la nivel național cu salariile din primăria Câmpulung cum că ele constituie 70% din bugetul local. Ca să nu mai vorbim că salariile de la primăriei au fost cartoful fierbinte al actualului edil în campania electorală.

După cum arată acum bugetul propus spre dezbatere publică, fondul de salarii de anul acesta ajunge la procentul de peste 78%. Asta se întâmplă pentru că au apărut câteva funcții de conducere cu salariile adecvate. Așadar, în loc să scadă, sumele alocate angajaților din primărie au fost majorate.

Mai mult decât atât primarul Elena Lăsconi le-a spus consilierilor locali că a fost olimpică la matematică și că personal a făcut toate calculele pentru buget, iar mai mult decât atât ca o mână de fier a gestionat toate veniturile familiei de-a lungul timpului, deci știe tabla adunării, scăderii, înmulțirii și a împărțirii.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie