18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

BUGHEA DE JOS. Se asfaltează trei drumuri comunale de importanță locală

Alte Știri

BUGHEA DE JOS. Se asfaltează trei drumuri comunale de importanță locală. Mai sunt și alte proiecte dar execuția lor se va face cu bani de la Guvern. Bani de la bugetul local merg către drumul de la Hulubești, o investiție importantă pentru care a fost finalizată licitația iar lucrările sunt în plină desfășurare.

“În prezent avem trei proiecte pentru asfaltarea drumurilor comunale. S-a început investiția de execuție la un singur drum, este vorba despre strada Cipățești din satul Hulubești, ce cuprinde o parte din drumul Pleșa și Valea Buturii valoarea investiției fiind de 924.342 lei fără TVA.

Licitația a fost câștigată de cel care a oferit cu peste 180.000 lei mai puțin. Este un lucru bun că s-au făcut economii. Se vor asfalta 916 metri liniari, au început săpăturile, executarea rigorilor, etc.

Termenul de execuție este de 6 luni, sperăm să se fie respectat deoarece condițiile meteo permite să se lucreze”, a declarat primarul Dorel Tănăsescu pentru Muscel TV.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie