25.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Burlacul vedetă al Antenei 1 Piteşti a spus ,,DA”

Alte Știri

Marian Mihai, burlacul vedetă al Antenei 1 din Piteşti a spus în ziua de 7 iunie 2014, prima dată ,,Bună Dimineaţa”, după care a rostit cel mai important ,,Da” din viaţa lui de familie.

M-am trezit la ora 5, m-am trezit 6, m-am trezit la 7 şi tot încercam să amân momentul. Aveam o frază în creier: Run Forrest, run! Cred că sunt eu fan Tom Hanks! Nu aveam însă cum să fug. Aş mai fi avut timp, dar nu pot!”, a glumit Marian, întrebat de colegii de la Antena 1 cum a trăit ultimele sale ore de burlac.

,,Eu am avut mari emoţii! Eu nu mă răzgândesc!”, a răspuns soţia sa Bianca Sârbu.

Marian Mihai şi-a amintit cum a cerut-o pe soţia sa, Bianca Sârbu în căsătorie: „Inelul i l-am dat în maşină! Ea a întrebat: ,,Este un cadou pentru mine?”. Da, este un cadou pentru tine!”, a povestit Marian.

Cu mari emoţii, dar având alături susţinători dragi precum membrii familiei, prietenii apropiaţi şi colegii, Bianca şi Marian au primit certificatul de căsătorie de la ofiţerul stării civile. Din fericire, proaspăta familie va completa destul de repede şi livretul pe care l-au primit întrucât, peste numai trei luni, va veni pe lume primul lor copil, un băieţel. Viitorii părinţi nu s-au decis încă ce nume va purta băieţelul, dar deja prietenii cuplului spun că se va naşte un mic ,,rechin” deoarece, de ani buni, seriosul realizator de la Antena 1 Piteşti, Marian Mihai, este pentru cei apropiaţi… ,,Rekinul”. Le dorim celor trei să fie sănătoşi, să aibă o căsnicie frumoasă, trainică şi mulţi copii!

Ultimele Știri

Salt aproape mortal. A ajuns cu mașina în râpă după un accident rutier

Salt aproape mortal. A ajuns cu mașina în râpă după un accident rutier. Neacordarea de prioritate a stat de...

Alte știri din aceeași categorie