26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Ca la Meteo. Simfonia Lalelelor și-a modificat tot programul

Alte Știri

Ca la Meteo. Simfonia Lalelelor și-a modificat tot programul.

Încălzirea rapidă prognozată pentru sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, din acest an, constituie un motiv serios pentru decizia municipalității.
Și anume de a reveni asupra perioadei anunțate pentru organizarea celei de-a 46-a ediții a festivalului Simfonia Lalelelor.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Ca la Meteo. Simfonia Lalelelor și-a modificat tot programul

Cele mai delicate și mai capricioase flori, lalelele, sunt puternic impactate de schimbările de temperatură, având, în această primăvară, apogeul de înflorire în perioada 20 – 30 aprilie.
Ca urmare, Simfonia Lalelelor 2023 se va desfășura între 21 și 23 aprilie, la o săptămână după sărbătoarea ortodoxă a Sfintelor Paști.
Programul manifestărilor artistice și culturale ale celor trei zile de festival dendro-floricol va fi anunțat în perioada următoare.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Cel mare eveniment al orașului, ,,Simfonia Lalelelor”, va avea loc, în acest an, în perioada 21-23 aprilie. În același loc ca și anul trecut iar în Parcul Lunca Argeșului va exista o zonă destinată experiențelor culinare.
Deținătorii de amplasamente de tip „food truck”, care doresc să participe la acest eveniment, pot transmite cererile până la data de 7 aprilie 2023.
O pot face fie pe adresa de e-mail: primaria@primariapitesti.ro, fie la sediul primăriei, intrarea D (Centrul de Informare cu Cetățeni).

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Documentaţia necesară eliberării acordului pentru utilizarea temporară a locurilor publice în scopul desfăşurării de activităţi comerciale poate fi consultată accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/documentaia-necesara….
Obligatoriu, documentația depusă trebuie să fie însoțită de fotografii ale amplasamentului de tip „food truck”. Dar și de lista evenimentelor la care solicitantul a participat anterior.
După încheierea înscrierilor, solicitările vor intra în etapa de selecție. Se vor face pe criterii de calitate și aspect, în limita locurilor disponibile.
Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie