6.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 2 martie, 2024

Campanie marca PSD. “Împreună decidem bugetul Municipiului Câmpulung”

Alte Știri

Campanie marca PSD. “Împreună decidem bugetul Municipiului Câmpulung”. Politica nu este doar un proces de luare a deciziilor în birouri, ea presupune dialog, transparență și implicarea activă a tuturor locuitorilor acestui oraș.

Pentru a construi un #buget care să reflecte cu precizie nevoile reale ale cetățenilor, aceștia trebuie consultați și implicați în stabilirea direcțiilor de #dezvoltare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. “Mica unire” a politicienilor de la Argeș. Noii și vechii. Puterea și Opoziția au intrat în cea mai tare horă

Am lansat campania “Împreună decidem bugetul Muncipiului Câmpulung” și dorim să discutăm cu toți locuitorii orașului despre așteptările lor pentru bugetul din 2024.

Campanie marca PSD. “Împreună decidem bugetul Municipiului Câmpulung”

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Organizația PSD Câmpulung a adus lumină și zâmbete în inimile a 40 de copii cu probleme

Noi, reprezentanții PSD Câmpulung, vă invităm să contribuiți cu idei și sugestii pentru a decide #împreună direcțiile de dezvoltare ale orașului nostru, indiferent dacă este vorba despre infrastructură, educație, sănătate, spații verzi, etc. Fiecare propunere are o importanță deosebită pentru noi.

CITEȘTE ȘI. Vicele de Câmpulung, marca USR și-a urmat șefa! Și-a dat demisia!

𝐍𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐩𝐞 https://www.facebook.com/psdcampulungmuscel 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐞 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩, 𝐥𝐚 𝐧𝐮𝐦𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝟎𝟕𝟒𝟒𝟑𝟏𝟑𝟏𝟒𝟓 – 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞𝐥 𝐌𝐚̆𝐝𝐮𝐥𝐚̆𝐫𝐞𝐚 – Președintele Organizației PSD Câmpulung, se arată în postarea din Facebook.

Ultimele Știri

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung. Mărțișorul este...

Alte știri din aceeași categorie