17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 27 mai, 2023

CÂMPULUNG. Stimulent financiar pentru fiecare nou-născut, în cuantum de 1500 lei, din bugetul local

Alte Știri

CÂMPULUNG. Stimulent financiar pentru fiecare nou-născut, în cuantum de 1500 lei, din bugetul local.

Consilierii locali PNL Câmpulung – Anca Dumitrescu, Cristinel Creţu, Ionel State şi Nicolae Zaharia – au depus, astăzi, 24 mai 2023, la Registratura Primăriei Municipiului Câmpulung un proiect de hotărâre privind acordarea unui stimulent financiar pentru fiecare nou-născut, în cuantum de 1500 lei, din bugetul local.

CÂMPULUNG. Stimulent financiar pentru fiecare nou-născut, în cuantum de 1500 lei, din bugetul local

Să nu uităm că statisticile demografice din ultimii ani pentru Câmpulung sunt alarmante. Dacă în 2002, populația municipiului număra peste 38.000 de locuitori, iar în 2011, peste 31.500, la ultimul recensământ al populaţiei şi locuinţelor din 2021, datele provizorii arată puțin peste 27.500 locuitori.

Nu e timp de pierdut! Se impun măsuri rapide care să susțină creșterea demografică în Câmpulung. Iar acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuţi în cuantumul de 1500 lei este o măsură foarte bună.

Este un ajutor real pentru familiile de tineri câmpulungeni, dar mai ales o modalitate de revitalizare a populaţiei municipiului Câmpulung. Atât pe termen mediu şi lung, se arată în comunicatul de presă al PNL Câmpulung.

Avem convingerea că proiectul o să fie introdus pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din această lună. Și că executivul din Primăria Municipiului Câmpulung va înţelege că este vorba de un minim efort financiar. Iar întreg Consiliul Local va lăsa deoparte culoarea politică pentru a gândi în perspectivă, se mai arată în comunicatul de presă.

Proiectul nu are nici o conotaţie politică. Este un prim pas spre susţinerea natalităţii prin sprijinirea câmpulungenilor atunci când aduc pe lume o nouă viaţă.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie