19.6 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Câmpulungenii confundă vasul de WC, cu tomberoanele!

Alte Știri

Mai mult decât atât nimeni nu se gândeşte, atunci când aruncă în WC-uri tot felul de obiecte şi produse, că din râul în care se deversează canalizarea oraşului, se alimentează cu apă potabilă alte localităţi. V-aţi gândit vreodată ce aruncă locuitorii oraşului Câmpulung în WC-uri? Iată lista completă! Grăsimi menajere şi ulei alimentar; linguriţe, furculiţe, cuţite şi alte obiecte de bucătărie; odorizante, parfumuri, produse cosmetice de tot felul; mortarul de ipsos sau de ciment rămas neutilizat în cursul lucrărilor de construcţii sau de renovare a locuinţei; cârpe, vată medicinală şi produse de igienă intimă; încălţăminte şi alte accesorii vestimentare; medicamente expirate, prezervative; produse electrocasnice, baterii, becuri, pungi de plastic.

Un autocurăţitor de înaltă performanţă

Recent societatea EDILUL C.G.A a achiziţionat un autocurăţitor de ultimă generaţie şi înaltă performanţă pentru a interveni pe reţelele de canalizare ale oraşului, pentru desfundarea şi vindanjarea foselor septice, cu adâncimi până la 10 metri, pentru curăţarea recipienţilor de orice fel.

,,Avem canalizări menajere la blocurile din centru şi din cartierul Grui care trebuie curăţate foarte bine. Pe ele nu s-a intervenit aşa cum trebuie de aproximativ 40 de ani, de când s-au construit aceste blocuri. Utilajul poate acţiona pe raza municipiului Câmpulung, în localităţile limitrofe la abonaţii unde societatea are contracte, dar şi în alte localităţi din împrejurimile oraşului”, a declarat purtătorul de cuvânt al societăţii Edilul C.G.A, inginerul Mircea Diaconescu.

 

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie