11.7 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Câmpulungul are cel mai mare buget din istorie. 78% merg pentru investiții

Alte Știri

Câmpulungul are cel mai mare buget din istorie. 78% merg pentru investiții. Primarița Elena Lasconi susține în aceste momente o conferință de presă legată de bugetul primăriei pentru anul 2024.

Primele investiții care se vor face sunt legate de dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ, un proiect cu fonduri europene, în valoare de 15,778 mii lei.

Câmpulungul are cel mai mare buget din istorie. 78% merg pentru investiții

Alte școli și colegii vor fi eficientizate energetic tot cu fonduri europene. În această categorie intră și spitalul municipal din Câmpulung.

Anul acesta piața centrală din Câmpulung va fi demolată. Comercianții se vor muta cu tarabele în corturi care vor fi amplasate în zonă.

De asemenea în urbe vor apărea și stații de așteptare SMART. Primarița Elena Lasconi dorește să mute patinoarul în parcul Kretzulescu care să fie permanent și vara dar și iarna.

Chioșcurile urâte din oraș, vor dispărea, toate vor avea același model. Acestea trebuie să fie în tandem cu stațiile de așteptare SMART, mai spune primarița Elena Lasconi.

Primarița mai vrea să ia 3 milioane de euro, un credit cu o contribuție de 10% pentru documentații. Asta pentru că primăria nu mai are bani pentru așa ceva.

Tot anul acesta se are în vedere un proiect nou de aducțiune apă brută. Pronosticul este jalnic. Primarița Elena Lasconi spune că msi e nevoie de alți 10 ani ca orașul să fie scos la lumină.

Edilul anunță deranjez pe fiecare stradă din Câmpulung.. Fix ca la Elena Lasconi pe stradă. Se lucrează la canalizare. Este nămol și mizerie.

Podurile din oraș vor fi introduse într-un proiect de reabilitare pe fonduri europene.

Ultimele Știri

Doliu în rândul medicilor din Câmpulung! Lacrimi și durere!

Doliu în rândul medicilor din Câmpulung! Lacrimi și durere! Astăzi am pierdut un medic care și-a făurit profesia mereu...

Alte știri din aceeași categorie