4.1 C
Campulung Muscel
luni, 11 decembrie, 2023

Câmpulungul s-a umplut de ouă uriaşe!

Alte Știri

Câmpulungul s-a umplut de ouă uriaşe! Cel mai mare are 3 metri şi este de culoare roşie, montat în Grădina Publică ,,Mersi”.

Primarul Liviu Ţâroiu s-a pregătit de sărbătoare și a îmbrăcat orașul în straie noi. În cele mai circulate zone au “răsărit”surprize uriașe de Paști.

În principalele intersecții au fost montate peste noapte ouă roșii uriașe, dar și alte obiecte decorative. Oaspeții municipiului, dar și locuitorii se pot bucura de o priveliște minunată, iar dacă vremea este însorită numărul persoanelor care vor trece prin acele zone va fi mult mai mare, cel puţin la acest lucru visează autorităţile locale.

În ceea ce priveşte cheltuielile pentru montarea acestor elementelor de decor, sunt suportate, spun surse din primărie, de operatorul care asigură serviciul de iluminat public PET ELECTRIC, firmă manageriată de Adi Pancu, un abonat mai vechi la banul public.

Nici parcurile nu sunt mai prejos, aşa că dacă vrei să ieşiţi la o plimbare, vă recomandăm Grădina Publică ,,Mersi”, pentru că aici a fost montat cel mai uriaş ou roşu din fibră de sticlă.

Are cel puţin trei metri înălţime şi 1 metru lăţime şi îi fascinează pe copii.

În piaţa primăriei cel mai atractiv ou este cel cu Bugs Bunny.

Ouăle au fost închiriate de administraţia locală de la o firmă din Bucureşti.

Ultimele Știri

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor

Ce le-a pregătit LIDL celor cu dare de mână. Se adresează tuturor românilor. Lidl România continuă să sprijine persoanele...

Alte știri din aceeași categorie