19.1 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Când crezi în steaua ta, și ea este steaua comunei pe care o conduci, totul va fi bine!

Alte Știri

Când crezi în steaua ta, și ea este steaua comunei pe care o conduci, totul va fi bine! Gabi Șerbănoiu, a fost confirmat astăzi în lupta pentru fotoliul de primar. Susținerea a fost decisă de alegători, dar și de cel care îi acordă încrederea sa, președintele Ion Mînzînă.

Președintele a participat la eveniment, pentru fostul și viitorul primar al comunei Stâlpeni. Ședința a fost deschisă de Marius Nicolaescu, un om al zonei, extrem de cunoscut în Stâlpeni, organizație din care s-a ridicat în politică, din anul 2000.

Gabi Șerbănoiu, a venit la Stâlpeni pentru oameni. Era și înainte, un om pentru oameni. A susținut, a ajutat. Acum, la cel de-al doilea mandat, Șerbănoiu, are o grămadă de proiecte. Acestea nu pot fi duse la bun sfârșit fără Consiliul Județean Argeș.

O echipă, înseamnă, totul. Când ai echipă, ai valoare Gabi Șerbănoiu, are și echipă, și valoare. Acest lucru l-a demonstrat de-a lungul celor două mandate.

Când crezi în steaua ta, și ea este steaua comunei pe care o conduci, totul va fi bine!

Astăzi, a fost lansat în lupta  pentru fotoliul de primar Gabi Șerbănoiu. La Adunarea Generală de la Stâlpeni au participat Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, vicepreședinții CJ și ai PSD Argeș Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu. Secretarul de stat MDLPA Vlad Ștefan Niculae, Aurel Costache, candidat PSD la Primăria Mioveni, Ciprian Țurlea, viceprimar al Orașului Mioveni.

Nicoleta Machedon, viceprimar Stâlpeni și vicepreședinte PSD Argeș, Octavian Tănăsescu, director economic ABBAV, consilierii județeni Nicolae Tudose, Marilena Ionescu și Aurel Iacșa, consilieri locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Valerică Tănase.

Dacă ești plecat din țară, de ce trebuie tu să îmi decizi viața?

La eveniment au fost oameni care au dorit să afle cum se pot adresa autorităților. Oameni care au dorit să întrebe de ce, cei din Diaspora au același drept de vot ca noi.

”Dacă ești plecat din țară, de ce trebuie tu să îmi decizi viața? Ei sunt plecați. Nu mai au niciun drept să ne dirijeze pe noi. Nu trebuie să mai aibă drept de vot. Acest lucru este corect, ia, hai, conducătorilor, luați aminte. Ei să voteze în țările unde locuiesc, nu în țara de care au fugit!”, a spus o doamnă din sală.

Ședința de alegeri a fost una fructuoasă, iar președintele le-a prezentat parcursul politic de la 1989, până în prezent. Un discurs din care toți am înțeles, unde au greșit guvernanții.

“Gabi Șerbănoiu este un bun gospodar, a dovedit-o deja prin ceea ce a făcut în această comună în calitate de primar. Se bucură de încredere și apreciere din partea celor peste 4.800 de locuitorii ai comunei #Stâlpeni și are tot sprijinul nostru. În ultimii trei ani și jumătate la Stâlpeni au fost finalizate sau au început #investiții de peste 18 milioane de lei cu fonduri de la Consiliul Județean Argeș și prin programe guvernamentale cum este “Anghel Saligny”. Îi doresc mult succes lui Gabi Șerbănoiu în continuare!”, a declarat Ion Mînzînă.

Discursul președintelui Mînzînă, unul pertinent, în care s-a făcut referire la ce a fost și cum s-a distrus o societate, a fost încheiat astfel: ”Să fim sănătoși. Să ne vedem cu bine. Mai liniștiți, mai frumoși. Cu gândirea noastră pozitivă. Domnul își va întoarce fața către acest popor! Dumnezeu să ne ajute!”, a spus acesta.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie