Capitala Câmpulung sare de la Scris la Ciclism! WOW
Capitala Câmpulung sare de la Scris la Ciclism! WOW

Capitala Câmpulung sare de la Scris la Ciclism! WOW

Nici nu am transformat bine Câmpulungul în Capitala scrisului românesc că am și sărit într-o altă Capitală imaginară cea a Ciclismului. Inițiativa aparține desigur, primarului Elena Lăsconi.

,,Îmi doresc foarte tare și cu ajutorul consilierului de tineret, Andrei Grecu dorim să facem o Capitală a Ciclismului, de mountain bike. Avantajele pe care îl au pistele pentru biciclete în pădure este și pentru plimbare, iubitorii de drumeții.

Am discutat cu mai mulți primari din zonă am chemat specialist, în mountain bike să vedem cu ar trebui să fie aceste rute, de 45 km, 8 km, de 15 km, și vrem să atragem la Câmpulung, iubitorii de ciclism.

Deja vin foarte mulți, dar aceștia ajung la Bughea de Jos, am văzut la pensiunile din Câmpulung, mașini cu bicicletele deasupra autoturismelor. Noi vrem să fim în centrul atenției și pentru iubitorii de mountain bike din străinătate, nu doar pentru cei din țară, astfel încât să avem ocupate 8 luni din 12 cu tot felul de competiții sportive de ciclism”, a declarat primarul Elena Lăsconi.

About The Author

Related posts