a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

3.8 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Cartea „Blocați conturile!” a devenit bestseller pentru mulți politicieni

Alte Știri

Cartea „Blocați conturile!” a devenit bestseller pentru mulți politicieni. Mai mult decât atât magistrații și factorii de decizie au ajuns prin ea la concluziile adecvate despre Putin.

Povestea unui investitor și activist politic americano-britanic și modul în care acesta a devenit inamicul lui Vladimir Putin, după ce a demascat toate activitățile ilegale din spatele președintelui rus, inclusiv asasinarea avocatului Serghei Magnițki.

Cartea „Blocați conturile!” a devenit bestseller pentru mulți politicieni

Acesta este, pe scurt, subiectul cărții lui Bill Browder, „Blocați conturile. Crimă și spălare de bani în Rusia lui Putin”, publicat în limba română de Editura Corint.

Volumul, ce va fi lansat vineri, 17 februarie, de la ora 18.30, la librăria Humanitas de la Cișmigiu (Blvd.Regina Elisabeta, nr.38).

Această carte – „Blocați conturile! Crimă și spălare de bani în Rusia lui Putin” (Corint Istorie, 2023) – este, în același timp, expresia unui act de curaj și de reparație morală, dar și un act de dreptate, de dezvăluire a adevărului. Firește, mă refer la Serghei Magnițki. În acest moment, simțiți că s-a făcut, întru totul, dreptate?

Bill Browder: Cu siguranță nu simt asta. Adevărata dreptate pentru uciderea lui Serghei Magnițki va fi înfăptuită atunci când persoanele implicate în falsa arestare, torturarea și uciderea lui vor fi urmărite penal și vor ajunge la închisoare pentru faptele lor. Până atunci, tot ceea ce am făcut a fost un mic pas pe calea către dreptate.

Când Serghei a fost ucis, am văzut regimul unit în numele intereselor bine conturate și exonerând pe toată lumea. Impunitatea totală de care s-au bucurat a fost atât de strigătoare la cer încât a trebuit să îmi  dedic viața obținerii dreptății. Dar nu voi avea liniște până nu se va face dreptate cu adevărat. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie