a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Cascadorie la intrarea în Câmpulung!

Alte Știri

Un autoturism Logan a ieşit în decor şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Conducătorul auto şi pasagerii au scăpat nevătămaţi.

Maşina condusă de câmpulungeanul Cornel Vasile Chingaru de 55 de ani, rula dinspre Piteşti spre Câmpulung. La intrarea în oraş, conducătorului auto se pare că i s-a făcut rău, iar acesta nu a mai controlat vehiculul. În maşină mai erau trei pasageri, unul a ajuns la spital cu vătămări corporale uşoare, iar ceilalţi doi au scăpat nevătămaţi. La fel şi conducătorul auto.

„Veneam de la serviciu. Eram cu trei colegi în maşină. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu îmi amintesc cum am ajuns pe contrasens, când am realizat am tras de volan să redresez maşina, dar nu am mai putut să stau pe carosabil. Nu aveam viteză, asta a fost norocul nostru. Am frânat dar asta nu m-a ajutat. Am ieşit de pe drum şi m-am răsturnat aici. Am izbit şi gardul acela. Chiar nu îmi dau seama ce s-a întâmplat, vreo cădere de calciu…”, povesteşte conducătorul auto Chingaru.

După accident, ocupanţii maşinii au fost ajutaţi de câţiva localnici să iasă din maşină. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările pentru a stabili ce anume s-a întâmplat. Conducătorul auto Chingaru a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie