7.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Castelul Bran a fost închiriat complet de un miliardar american, prieten cu Elon Musk

Alte Știri

Castelul Bran a fost închiriat complet de un miliardar american, prieten cu Elon Musk, pentru petrecerea de Halloween care va avea loc mâine. Miliardarul american, care a închiriat Castelul Bran, este nimeni altul decât Peter Thiel, co-fondator al Paypal şi prieten cu Elon Musk, cel mai bogat om al planetei.

În timp ce Peter Thiel a ajuns deja în România, după ce a aterizat noaptea trecută pe aeroportul Otopeni din Bucureşti, iar ulterior a fost preluat de un elicopter şi dus la Castelul lui Dracula.

Fascinaţi de povestea lui Dracula, miliardarii lumii s-au gândit ca în acest an să organizeze petrecerea de Halloween chiar la Castelul Bran, având în vedere istoria acestuia şi legătura lui Vlad Ţepeş cu Contele Dracula din romanul lui Bram Stoker.

 

Pe lista invitaţilor s-ar mai afla Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondatoul Hotmail, Luke Nosek, co-fondator al Paypal, dar şi vedete mondiale, actori şi artişti. Printre numele vehiculate că ar putea participa la petrecere s-au numărat şi actriţa Angelina Jolie, dar şi prietenul miliardarului care a închiriat castelul, respectiv Elon Musk.

După cum era de aşteptat, invitaţii vor fi preluaţi din Bucureşti de elicoptere şi transportaţi la castelul situat la 30 de kilometri de Braşov. Aşadar, miliardarii planetei nu vor sta în trafic pe Valea Prahovei.
Ultimele Știri

Mulți angajați ai spitalului Câmpulung o vor din nou la conducere pe juristă

Mulți angajați ai spitalului Câmpulung o vor din nou la conducere pe juristă Petrina Florea. Funcțiile de conducere din instituțiile...

Alte știri din aceeași categorie