11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Cătălin Predoiu – premier și Vasile Blaga – președintele Senatului

Alte Știri

O delegație din Argeș a participat în weekend la București, unde a avut loc Consiliul Național al PNL. Organizația de Femei a PNL Argeș a participat într-un număr mare la întâlnire, în frunte cu Olimpia Doru un politician activ în politică, ce s-a făcut extrem de remarcat de-a lungul timpului. Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat sâmbătă la Consiliul Naţional că împlinirea proiectului de ţară al lui Klaus Iohannis nu poate fi dusă la bun sfârșit dacă liberalii nu îşi asumă, chiar din perioada următoarea, preluarea guvernării, prin conturarea unei noi majorităţi parlamentare. Cătălin Predoiu a prezentat, în calitate de premier desemnat al PNL, rezoluţia adoptată de Consiliul Naţional în ceea ce priveşte linia politică asumată de liberali pentru perioada următoare, notează Mediafax.

În toată campania electorală am spus că Ponta este un pericol pentru România, şi poporul a înţeles că e un pericol pentru România. Pericolul a fost îndepărtat, dar este încă prezent. Astăzi Ponta este un obstacol în calea dezvoltării României, este un obstacol în calea investiţiilor, este un obstacol în calea reformării educaţiei şi sănătăţii, este un obstacol în calea împlinirii programului „România lucrului bine făcut”, propus şi votat în 16 noiembrie. Klaus Iohannis a oferit o şansă României, dar astăzi această şansă trebuie concretizată, astăzi suntem aici să creăm, să forjăm voinţa politică care să ducă Partidul Naţional la guvernare”, a declarat Cătălin Predoiu.

Se pare că și zilele lui Călin Popescu Tăriceanu în fruntea Senatului sunt numărate, pentru că atât PDL cât și PNL au căzut de acord, ca odată cu noua sesiune parlamentară, să-l schimbe pe președintele Senatului. Cele mai mari șanse să preia șefia senatorilor le are liderul PDL, Vasile Blaga, care a mai condus această instituție în anii trecuți. Schimbarea lui Tăriceanu cu Blaga este posibilă și ca urmare a faptului că PSD și aliații săi au o majoritate foarte fragilă de doar două-trei voturi.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie