a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Cătunul din Podei luat cu asalt de turiști. Ce frumusețe

Alte Știri

Cătunul din Podei luat cu asalt de turiști. Ce frumusețe. Acesta este situat în comuna Dragoslavele, din judeţul Argeş şi oferă spatii de cazare în 5 cabane tip A-frame și 1 vilă.

Cabanele A-frame dispun, la parter, de un living open space, bucătarie complet utilată şi baie, iar la etaj, de 2 dormitoare duble. Vila este formată din 2 apartamente, fiecare având 2 dormitoare duble, 1 dormitor open space la etaj, un living open space cu bucătărie complet utilată şi o baie.

Cătunul din Podei luat cu asalt de turiști. Ce frumusețe

Toate spațiile de cazare dispun de încălzire cu centrală proprie pe gaz, Wi-Fi şi TV.

Pentru un plus de relaxare locaţia dispune de leagăne şi 2 ciubere , fiecare având o capacitate de 10 persoane. În plus, în locaţie se găsesc şi 3 foişoare amenajate cu grătar, sobă cu plită şi zonă pentru servit masa.

Puteți petrece un timp agreabil cu familia sau prietenii într-o oază de liniște, admirând de pe terase peisajele superbe.

În zonă puteți vizita „Schitul din lemn în stil maramureşan”. Puteți face excursii pe munții din apropiere (trasee marcate) muntele Albesc, muntele Leaota, Colții Ghimbavului, Paraclisul de pe Prislop, 2 biserici monumente istorice, nenumărate cruci de piatră care atestă vechimea așezării. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie