21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Ce înseamnă un stadion cu o investiție de aproximativ 100 de milioane de euro pentru PITEȘTI?

Alte Știri

Ce înseamnă un stadion cu o investiție de aproximativ 100 de milioane de euro pentru PITEȘTI? Susținerea acestui proiect prin primarul Piteștiului, Nicolae Gentea consilierii locali și toți cei care au făcut acest obiectiv posibil este cea care pune Piteștiul pe harta marilor stadioane ale lumii.

Și acesta este un lucru fantastic.

“Astăzi, 11 ianuarie 2023, în ședința de Guvern, a fost aprobată cea mai mare investiție din istoria Piteștiului, investiție pentru care am luptat încă din prima zi în care am venit în primărie și pe care am reușit să o introducem pe lista de sinteză guvernamentală, în data de 24.03.2021.
Este o mare satisfacție faptul că, după 2 ani, și colegii din Consiliul Local ce nu agreau proiectul sunt astăzi mândri de el și îl promovează intens! Da, la Pitești, vom avea un asemenea megaproiect: construcția de la zero a Stadionului “Nicolae Dobrin”!
Mulțumesc foarte mult tuturor celor care sunt alături de Pitești în acest demers!
Mulțumesc actualei echipe de guvernare, care a înțeles necesitatea acestei extraordinare investiții pentru oraș, și remarc, încă o dată, colaborarea de excepție cu Ministerul Dezvoltării!”, a scris primarul Cristian Gentea pe pagina sa de socializare.
Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie