24.6 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Ce se întâmplă cu pensiile mici după noua lege. Informațiile momentului

Alte Știri

Ce se întâmplă cu pensiile mici după noua lege. Informațiile momentului. Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că este posibil ca Guvernul să elaboreze o nouă lege a pensiilor până la sfârșitul anului. Acesta a subliniat că „pensiile mici vor crește cu certitudine”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă.

Premierul a asigurat că pensiile mici vor beneficia de creșteri, iar abordarea va fi diferențiată în funcție de venituri. Totodată, a subliniat că nimeni nu va fi privat de drepturile sale, și că este normal să se învețe lecția din perioada în care pensiile și salariile au fost tăiate în România.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Ce se întâmplă cu pensiile mici după noua lege. Informațiile momentului

În ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Ciolacu a menționat că România are intenția de a depune „întreg pachetul” de negociere a PNRR, cererea de plată numărul 3 și REPower EU. El a subliniat că Comisia Europeană dorește să încheie negocierile privind PNRR până la sfârșitul lunii octombrie.

Cu privire la modificarea PNRR, țara noastră urmează să depună propunerile după o discuție în comisia tehnică. Ciolacu a declarat că România dorește să depună cererea de plată numărul 3 mai devreme și că există un singur termen de îndeplinit, respectiv reforma privind pensiile speciale. Prim-ministrul a exprimat încredere că negocierile vor fi finalizate într-o săptămână.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie