29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Cea mai tare secție de votare la Câmpulung Muscel! E de pomană

Alte Știri

Cea mai tare secție de votare la Câmpulung Muscel! E de pomană. O școală a fost înlocuită cu locul unde face popa slujbă și oamenii mănâncă colivă după ce își conduc mortul la groapă!

Așa ceva mai rar, vezi!

Nici Biserica nu mai e ce a fost! La Câmpulung se votează, unde credeți? În clădirea în care se organizează parastasul după defuncti.

Cea mai tare secție de votare la Câmpulung Muscel! E de pomană

Clădirea este bine îngrijită, însă, locul pare ciudat.
“Prăznicar ii zice doamnă. Da, e cam ciudat, bine că e și aici. Avem și o capelă frumoasă…. se putea și acolo. Nu e nici vreo înmormântare ceva. Da, e cam ciudat, dar dacă școală nu.mai e în regulă să găzduiască alegerile…Au găsit și ei varianta. Mai e și o cârciumă puțin mai sus de biserică. Bei o berică. Hai că e ca în România lui Mușatescu”, spune un cetățean.

CITEȘTE ȘI. Luați cu pâine și lobodă. Apoi stați pe noile bănci să nu picați!

Așadar, posibil ca la Parlamentare să votăm pe la prăznicare. Avem și capele cu duiumul. Nu ne văităm noi de “secții ” de vot.

Oricum în Argeș sunt mai multe biserici decât școli. Așadar spor la vot că poate e cu noroc. Secția inventată peste noapte în curtea bisericii are numărul 113 și este în cartierul Mărcuș, al orașului Câmpulung Muscel.

S-a luat această decizie deoarece clădirea în care ani la rând, la alegerile locale, secția a funcționat în fosta școală din Mărcuș, stă să se prăbușească.

Chiar dacă primărița Elena Lasconi a mers în cartier și le-a făcut numai promisiuni iată că la aproape final de mandat promisiunile au fost în van.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

 

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie