11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Cea mai zdruncinătoare scrisoare pentru PEȘTI. Pe bune, chiar merită citită!

Alte Știri

Cea mai zdruncinătoare scrisoare pentru PEȘTI. Pe bune, chiar merită citită! Fiind o zodie atât de profundă și neînțeleasă poate cu acestă ocazie mulți vor avea ocazia să fie sinceri cu ei și să își schimbe comportamentul. Este foarte greu să trăiești alături de un nativ din zodia Pești, dacă nu îi poți înțelege lumea lui, atât de complexă și în realitate atât de haotică.

Este cea de-a 12 zodie din horoscop considerată cea mai evoluată, dar nu toți nativii zodiacului pot duce această cruce. Din păcate mulți se pierd pe drum, mergând pe autodistrugere. Dar scrisoarea este mult mai interesantă decât vorbele noastre.

Cea mai zdruncinătoare scrisoare pentru PEȘTI. Pe bune, chiar merită citită!

Planeta Neptun a trimis o scrisoare către Pești, în care îi oferă câteva sfaturi interesante, de viață.

„Draga Pestisorule,

Vei spune ca tu esti nativul care sufera cel mai mult, ca poti transforma lacrimile tale in oceane, unde sa iti arunci cenusa pentru a te reintregi din ea, ca pasarea Phoenix. Faptul ca nu esti tot timpul in apele tale te macina cumplit si vrei sa afli raspunsuri la o serie de intrebari care iti mananca sufletul.

Poti sa ai in mine un prieten, acel prieten pe care il poti intalni o data la un milion de ani. Inainte sa iti spun cateva lucruri pentru binele tau, permite-mi sa iti spun ca eu sunt mereu aici. Voi fi mereu pe bolta cereasca si, de fiecare data cand vei privi spre stele, eu iti voi intinde o mana de ajutor.

Lacrimile tale sunt impecabile. Poti face perle din ele. In lumea mitologica din care vin, majoritatea revelatiilor cosmice au aparut din suferinta. Suferinta nu doar ca marcheaza si imbolnaveste inima, creierul, spiritul, ea este si creatoare in cele din urma. Ce om poate scrie despre dezamagirea in dragoste sau despre cum e sa iubesti cu adevarat daca nu a varsat o lacrima de iubire? Niciunul.

Toti cei care spun ca depasesc usor o despartire sau ca raman prieteni cu fostii sau fostele sunt niste mincinosi. Nu si tu. Tu esti sincer, ai o fire atat de plapanda si sensibila incat iti este greu sa minti, mai ales atunci cand iti dedici intreaga viata dragostei.

Ce admir la tine cel mai mult este loialitatea. Niciodata nu iti parasesti familia si prietenii la necaz, chiar daca uneori esti zgarcit in privinta banilor. Esti unul din acei nativi care nu pun foarte mare pret pe latura materiala a vietii. Esti extrem de profund incat sa vezi dincolo de lux, de obiecte, de scopuri precise, dar goale in esenta.

Nu-ti face griji daca vei mai suferi. Poti sa plangi linistit. Lacrimile te vor curata de propriile mahniri. La fiecare lacrima varsata sufletul tau se innoieste.

Te iubeste al tau patron, Neptun”

sursa.dorcudor.ro

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie