a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Cei care donează sânge la Câmpulung, primesc multe recompense din partea voluntarilor

Alte Știri

Cei care donează sânge la Câmpulung, primesc multe recompense din partea voluntarilor.

Echipa „Donează sânge, fii erou!” -Cluj-Napoca organizează în perioada 27 februarie- 3 martie o campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Câmpulung pe str. Poenaru Bordea nr. 1

Voluntarii proiectului nostru vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie de luni până vineri, între orele 07:30-13:00 asistând personalul și oferind recompense pentru donatori.

Cei care donează sânge la Câmpulung, primesc multe recompense din partea voluntarilor

De asemenea, donatorii obțin bonuri de masă în valoare de 67 de lei. O adeverință pentru o zi liberă de la locul de muncă/unitatea de învățământ. Și o reducere de 50% la abonamentele pentru mijloacele de transport în comun.

Proiectul ”Donează sânge, fii erou!” este finanțat prin Start ONG, un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow.

Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice și grupurilor informale/de inițiativă.

Prin campania noastră ne propunem să promovăm donarea de sânge în Câmpulung și să contribuim la ameliorarea acestei probleme de sănătate publică. Invităm astfel toți donatorii să își arate iubirea pentru comunitate și să doneze sânge!

Consecințele recentelor cutremure care au afectat Turcia și Siria sunt dovada vie a necesității unui flux constant de donatori de sânge. Deoarece lipsa acestuia este o importantă problemă a sistemului medical din România, sângele neavând un substitut.

Transfuziile sanguine sunt esențiale pentru pacienții care suferă de boli precum anemii severe sau diferite forme de cancer și cei implicați în accidente.

Donează sânge, fii erou! este un proiect al organizației studenților mediciniști din Cluj-Napoca, parte a Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR). Și parte a programului Standing Committee On Public Health (SCOPH) din cadrul International Federation of Medical Students’ Associations.

Proiectul este susținut de către Institutul Național de Transfuzie Sanguină ”Prof. Dr. C. T. Nicolau”. Și de către Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie