6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Cei de la LPS au strâns 10.000 lei pentru câmpulungenii ,,cu aripi arse”, în Colectiv!

Alte Știri

Elevilor şi cadrelor didactice de la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung le-a păsat de ,,îngerii cu aripi arse” din Colectiv şi în acest sens au transformat Balul Bobocilor de luna trecută, într-un eveniment caritabil. În urma donaţiilor, sponsorizărilor, vânzarea biletelor de intrare la Balul Bobocilor LPS, s-a strâns o sumă de 10.000 de lei. Aceşti bani au fost dirijaţi către Marius Frătoaica ce a primit 4.000 lei, şi către soţii Sanda şi Cătălin Scânteie ce li s-a cuvenit suma de 6.000 lei. Profesorul Loredana Năstase de la LPS Câmpulung cea care a prezentat evenimentul caritabil în faţa consilierilor locali în şedinţa ordinară de la sfârşitul lunii trecute a revenit cu unele declaraţii pe pagina sa de socializare:

,,Atunci când am mediatizat evenimentul caritabil ,,Şi nouă ne pasă de îngerii cu aripi arse” am promis că atunci când vom face viramentele, vom afişa OP-urile. Astăzi am virat către câmpulungenii noştri care au cunoscut “iadul” în clubul Colectiv sumele pe care am reuşit să le strângem. Le mulţumim prietenilor noştri: Sergiu Cicu care nu a stat nici o secundă pe gânduri când i-am cerut sprijinul şi lui Bogdan Răcăşanu care ne-a consiliat, îndrumat şi ajutat financiar. Le mulţumim artiştilor care au venit GRATUIT alături de noi. Noi ne cerem scuze în numele concetăţenilor noştri, care au promis că vin, dar s-au luat cu treburile şi au uitat să facă o faptă bună…Le mulţumim încă o dată acelor oameni cu suflet mare, care au înţeles cât de important este să nu stai nepăsător la o asemenea tragedie şi au venit alături de noi: dl. Bogdan David, dl.Relu Şendroiu (Setro), dl.Ionuţ Îngustu, dl. Ghe. Pristavu, dl.Ion Stelian (Romturingia), Montana MG, dna. Odi Mihaela Zărnescu (Facultatea Spiru Haret), etc. Le mulţumim tuturor acelor OAMENI care au înţeles că dacă contribuie cu 25 de lei, vor aduce o rază de bucurie!”, a scris Loredana Năstase pe facebook.

Cătălin Scânteie, victima din Colectiv care a ieşit din spital şi în prezent urmează tratamente de refacere fizică i-a mulţumit Loredanei Năstase pe pagina ei de socializare, pentru banii primiţi.

,,Banii ne vor ajuta la recuperare. Mai avem drum lung şi greu până când vom reveni la normal. Fam. Cătălin şi Sanda Scânteie.”

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie