-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Cel mai bun antrenor din Câmpulung la întâlnire cu președintele Ion Mînzînă

Alte Știri
Cel mai bun antrenor din Câmpulung la întâlnire cu președintele Ion Mînzînă. Președintele Consiliului Județean Argeș a postat pe pagina sa de socializare că l-a invitat la discuții pe antrenorul lotului olimpic de bob și al CS Muscel, Iulian Daniel Pacioianu.
În ultimii ani, sportivii legitimați la clubul din Câmpulung au obținut rezultate de excepție pentru țara noastră la competițiile internaționale. Iar anul acesta au început în forță!

Cel mai bun antrenor din Câmpulung la întâlnire cu președintele Ion Mînzînă

În februarie, muscelenii Mihai Cristian Tentea și Daroczi Ciprian au devenit campioni europeni de juniori Under-26 la Wintenberg.
Iar echipajul de bob 4 persoane (cu pilotul Mihai Tentea și împingătorii Ciprian Daroczi, Mihai Păcioianu și George Iordache – toți legitimați la CS Muscel) au adus României argintul și bronzul. De data aceasta la cele două etape din Cupa Europei, pe aceeași pârtie.

Sportivii legitimați la clubul din Câmpulung au obținut rezultate de excepție

Acum câteva zile, Mihai Tentea și Ciprian Daroczi au câștigat primul loc la seniori pentru CS Muscel la Cupa României de Bob 2023, organizată în Austria.
Chiar dacă ne axăm pe finanțarea sportului juvenil, nu avem cum să nu sprijinim. În măsura în care putem, sportivii care fac performanță la nivel internațional.
Colaborarea pe care Consiliul Judetean Arges o are cu Iulian Păcioianu. Dar și clubul CS Muscel (inclusiv prin finanțarea Campionatul Național de Bob, Monobob și Skeleton care este organizat la Câmpulung) se dovedește a fi una dintre cele mai performante pe care le avem în plan sportiv.

O echipă de sportivi la cel mai înalt nivel

Este și motivul pentru care și anul acesta căutăm soluții pentru a sprijini financiar această echipă inimoasă. O echipă condusă de antrenorul Iulian Păcioianu.
O echipă de sportivi la cel mai înalt nivel. Una care domină de ani buni competițiile interne la juniori și seniori. Și care se bate de la egal la egal cu marile forțe mondiale într-un sport unde, din păcate, infrastructura este aproape inexistentă în țară, a scris pe pagina sa de socializare președintele Ion Mînzînă.
Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie