a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Cel mai de temut câmpulungean, urmărit național a fost prins de polițiști

Alte Știri

Cel mai de temut câmpulungean, urmărit național a fost prins de polițiști. Oamenii legii l-au ridicat luni, pe Gabriel Silviu B., un câmpulungean, în vârstă de 42 de ani, care are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani.

Bărbatul a fost dus la penitenciar unde a rămas încarcerat. Acesta a fost acuzat că a exploatat tinere pe care le-a obligat să se prostitueze în Belgia.

Cel mai de temut câmpulungean, urmărit național a fost prins de polițiști

Sentința a fost dată de Curtea de Apel Pitești vineri, pe 10 martie. Bărbatul fiind judecat pentru de trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat, fapte comise pe teritoriul Belgiei.

Gabriel Silviu B., nu s-a predat iar pe numele lui a fost emis un mandat de urmărire, la nivel național. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung l-au găsit pe bărbat luni și l-au ridicat în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea.

El are o condamnare de 2 ani și a fost dus la penitenciar. Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale. În anul 2015 el a fost trimis în judecată după ce împreună cu un alt câmpulungean și el condamnat după ce a dus fete în Belgia unde le-a exploatat sexual, au înşelat o sală de jocuri. Bărbaţii jucau la păcănele, fără să plătească.

În rechizitoriul întocmit de procurori la acea dată, scria că cei doi legau bancnotele în colţ cu fir de pescuit, le băgau în aparat şi aşteptau până când senzorii citeau valoarea lor, apoi le trăgeau înapoi.

În acest fel au provocat sălii de jocuri o pagubă de 28.000 lei. Atunci, Silviu Gabriel B, a scăpat cu o pedeapsă de 1 an închisoare cu suspendare, dar acum a ajuns la închisoare.

foto descriptiv

Ultimele Știri

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”

Dony lansează piesa „Te-am iubit” , al patrulea single de pe viitorul album „Feelings”. Senzația pop românească Dony tocmai a...

Alte știri din aceeași categorie