24.1 C
Campulung Muscel
duminică, 1 octombrie, 2023

Cel mai mare balerin al României, trăiește la Câmpulung. În fiecare an își sărbătorește ziua de naștere cu poporul

Alte Știri

Cel mai mare balerin al României, trăiește la Câmpulung. În fiecare an își sărbătorește ziua de naștere cu poporul. Iubește oamenii de aici și orașul ca pe cel natal. Maestrul Thury Ștefan a ajuns în municipiul Câmpulung la începutul anilor 2000 și de atunci nu a mai vrut să plece, întrucât s-a îndrăgostit iremediabil.

Pe lângă faptul că a fost considerat cel mai mare balerin al României a fost actor și în filme celebre precum Fram ursul polar, Veronica, Actorul și sălbaticii, Nae Marin Miliardarul, Libelula sau Cântecele mării.

De mai bine de 20 ani și-a descoperit o altă pasiune a vieții sale, metaloplastia. Iar de atunci din mâinile lui ies adevărate opere de artă. Metalul prinde viață. Expozițiile sale sunt expuse în holul Big & Small, iar primărița Elena Lasconi prezentă la ziua maestrului i-a promis că anul viitor îi va muta lucrările în instituția publică pe care o conduce.

Ultimele Știri

Categorii de beneficiari. Ajutoare pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece 2023 – 2024

Categorii de beneficiari. Ajutoare pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece 2023 – 2024. Începând cu 02 octombrie 2023, începe...

Alte știri din aceeași categorie