35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Cele mai râvnite posturi vacante sunt la Mioveni!

Alte Știri

Cele mai râvnite posturi vacante sunt la Mioveni! În cadrul unei întâlniri cu reprezentanții presei, primarul Ion Georgescu a răspuns unor întrebări despre angajările care urmează să fie făcute la noul spital din Mioveni, unde vor fi aproximativ 250 de posturi.

,,Deoarece apar tot felul de zvonuri, am ținut să fac o serie de clarificări: Nu primăria orașului Mioveni face angajările la spital, acestea cad în sarcina Consiliul de Administrație al noului spital, în baza normelor și metodologiilor Ministerului Sănătății”, a declarat primarul Ion Georgescu.

Noul spital ca unitate spitalicească, nu este încă înființată din punct de vedere juridic, ci există doar sub forma unei clădiri aflată în faza finală de execuție. Momentan suntem în procedura de înființare a entității din punct de vedere juridic, iar cel mai probabil, în luna martie a acestui an va fi emisă hotărârea de înființare a noului spital din Mioveni, de către Consiliul Local a mai completat primarul.

În Revista Sănătatea publicată de către Ministerului Sănătății sunt anunțate, în mod obligatoriu și transparent, toate posturile vacante, cerințele postului și calendarul concursurilor. Deși foarte multe persoane ne asaltează și trimit CV-uri către primărie, procedura de angajare se realizează doar prin concurs organizat de reprezentanții Ministerului Sănătății. Trebuie sublinat faptul că primul criteriu de selecție a celor care vor participa la concurs este vechimea de minim un an în sistemul medical.
În luna august noul spital va intra perioada de probe, iar din luna spetembrie ne dorim ca unele secții deja să funcționeze a mai spus primarul Georgescu.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie