11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Centrul Olimpic de Pregătire Juniori îşi desfăşoară activitatea în Câmpulung

Alte Știri

Domnule director, ce proiecte aveţi în plan, în anul 2014 la Clubul Sportiv Muscelul?

– Potrivit statisticilor de vreo 4 ani, suntem pe un drum în care batem pasul pe loc, în anul 2014 vreau să creştem şi vom face tot ce ne stă în putere, pentru reuşită. Contează foarte mult ce rezultate avem şi pe plan internaţional. Anul acesta a început bine, echipajul de bob a avut două persoane la Jocurile Olimpice de la Soci. Sper ca luptele să facă în continuare o imagine foarte bună, au făcut şi anul trecut.

Puteţi enumera câteva realizări ale anului 2013, la CS Muscelul?

– Centrul Olimpic de Pregătire Juniori îşi desfăşoară activitatea în Câmpulung, o realizare a anului trecut, din 2014 s-a reunit sub coordonarea lui Anton Arghira. Credem că antrenamentele sportivilor din Câmpulung alături de Centrul Olimpic de Pregătire Juniori vor conta foarte mult, ceea ce înseamnă performanţă. Aşteptăm rezultate bune la atletism şi la judo şi la box, cele trei secţii au toate premisele să scoată rezultate bune, aşadar, ca o concluzie cred că numărul de medalii va creşte.

Ştim că sportul trebuie revigorat, cum procedaţi?

– Există antrenori care recrutează permanent sportivi, pentru că mereu trebuie revigorat sportul cu tineri din urmă, mai greu este că nu îi putem păstra. Cu ceva timp în urmă existau tot felul de motivaţii pentru sportivi şi antrenori, acum au fost scoase. În prezent, îi putem motiva doar cu o indemnizaţie ce variază 100-500 de lei, în funcţie de competiţii, categoria la care face performanţă.

Puteţi face ceva pentru sportivi ca să îi păstraţi la CS Muscelul?

– La noi este o problemă, majoritatea sportivilor când termină liceul pleacă la facultăţi şi ne cer mutarea la alte cluburi din ţară. Nu îi putem motiva să rămână aici şi să facă naveta, este imposibil. Avem în plan să încercăm să înfiinţăm o secţie a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, pentru ca sportivii noştri să nu mai plece în alte părţi, pentru a face o facultate în domeniu. Administraţia locală are în plan acest proiect.

În plan administrativ ce investiţii veţi face în 2014?

– În plan administrativ avem în desfăşurare securizarea bazei administrative, vom schimba poarta principală din cauza accesului auto, va fi una automată, pentru că există pericole de accidente, pentru că avem tineri teribilişti care mai fac liniuţe şi nu este în regulă, cred că accesul trebuie să fie limitat, persoanele autorizate să intre în bază. Reparăm iluminatul pe cel de-al doilea teren sintetic, pe unul am reuşit. Vom încerca să exploatăm cât mai mult terenurile de fotbal, pentru că pot aduce venituri suplimentare, vom avea un preţ modic, se poate juca pe timp de noapte. La cantină se lucrează, ne gândim la o colaborare cu diverşi agenţi economici din Câmpulung, o deschidere către publicul larg. Ne trebuie modificări din punct de vedere al contabilităţii şi gestiunii, lucrăm la acest aspect. Vrem să avem un teren de tenis de picior cumulat cu un teren de streetball, în cadrul clubului unde există acel panou de baschet, montarea unui fileu de tenis de picior pentru publicul larg. Sunt tineri care doresc să facă mişcare şi le oferim aceste condiţii. Încercăm împreună cu administraţia locală să vedem sub ce forme putem reabilita pista de zgură, ne-ar fi util pentru că sportivii secţiei de atletism nu se pot antrena pe pista de beton, este necesară, au fost porţile deschise pentru câmpulungeni, am montat în această toamnă patru sau cinci bănci în preajma terenului.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie