3.3 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

CERCETAȘII BELGIENI ÎN ARGEȘ!

Alte Știri

În perioada 2-7 iulie, la Drăganu, 36 de cercetași români și belgieni, de la Centrul Local Dacia Felix Mioveni și KSA de Biekorf din orașul Klemskerke – Belgia, alături de 8 lideri adulți, vor face sport, vor învăța să cânte, vor cunoaște reciproc cultura celor două țări, vor învăța despre antreprenoriat și viață sănătoasă.

”Să creăm punți prin sport și muzică” este un proiect finanțat prin programul Erasmus+, gazda tuturor acestor activități este Fundația Compartir, care a pus la dispoziția toată logistica necesară. Activitatea este una din numeroasele tabere (camp-uri) organizate de cercetașii din Argeș, o mare parte dintre copii tocmai s-au întors de la o competiție desfășurată la Vâlcea – ”Cupa Izvoarelor”, și se pregătesc să plece la alte activități naționale.

Cei care sunt curioși să afle mai multe despre ce înseamnă cercetășia, felul lor de a trăi și spiritul care îi animă de peste 130 de ani, sunt invitați să îi cunoască și să se alăture activităților de joi, 5 iulie, între orele 14:00-16:00, în parcul Ștrand din Pitești.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie