20.2 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Chef Arcangelo Pistoia, realizează artă în farfurie din rețete tradiționale la Trattoria în Mioveni

Alte Știri

Chef Arcangelo Pistoia, realizează artă în farfurie din rețete tradiționale la Trattoria în Mioveni.

Un nou concept, de data aceasta 100% cu specific autentic italian. Unic în județul Argeș, adus de către femeia de afaceri Florina Vutei, în Mioveni sub denumirea de #TrattoriaDaArcangelo.
Trattoria are ca Chef pe #ArcangeloPistoia, născut în Sudul Italiei – Regiunea Puglia.
Preparatele pregătite de Arcangelo au un aspect simplu, mediteranean. Deoarece pentru el cel mai important este ca mâncarea să aibă un gust deosebit de bun, insistând mult pe ingredientele de cea mai bună calitate și modul de preparare.

Chef Arcangelo Pistoia, realizează artă în farfurie din rețete tradiționale la Trattoria în Mioveni

Italia reprezintă cultură, arta și o bucătărie absolut delicioasă. Italienii sunt recunoscuți pentru bucuria și căldura cu care întâmpină oamenii, așa cum oferă și Arcangelo fiecărui oaspete care se așează la masa.
Astfel, suntem siguri că la #TrattoriaDaArcangelo te vei simţi ca acasă.
Sunteți așteptați la #TrattoriaDaArcangelo – Mioveni, să vă bucurați de minunatele preparate autentice italienești, servite împreună cu vinuri specifice preparatelor culinare, astfel încât sa va simțiți exact ca in inima Italiei, simțind un aer boem, gusturi deosebite asezonate cu melodii italienești.
Pe această cale o felicităm pe Florina Vuței pentru că ne încântă de fiecare dată cu delicii desăvârșite și îi dorim mult succes în afacerile pe care le conduce.
Florina Vutei – Manager – Un băiat și o fata
George Caval – Președinte CCIA
Simion Zanfir – Director General CCIA
Arcangelo Pistoia – Chef Trattoria
Foto/ Text: Oana Marta
Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie