11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Chiriaşii primăriei Câmpulung ,,aruncaţi” în stradă de autorităţile locale!

Alte Știri

O familie cu patru copii, chiriaşi ai primăriei Câmpulung a fost evacuată de două ori de autorităţile locale dar de fiecare dată aceştia au găsit îngăduinţă până când datoriile i-au scos în stradă, în urma unei sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile. Timp de cinci ani de zile familia Mihaiu nu a achitat niciun leu către primăria Câmpulung cu toate că trebuia să plătească doar 67 de lei lunar. Forţaţi prin instanţa judecătorească familia Mihaiu a achitat 150 de milioane lei vechi într-un timp scurt şi 98 milioane lei vechi către societatea furnizoare de apă potabilă. Din cauza datoriilor mari familia Mihaiu ajunsese să locuiască în apartamentul primăriei fără gaze, apă potabilă şi curent electric.

Şi-au încercat norocul în faţa aleşilor locali

La ultima şedinţă de Consiliu Local, Mihaiu Ion alături de cei patru copii ai săi s-au prezentat în faţa aleşilor locali pentru a le cere să nu fie lăsaţi în stradă în plină iarnă. În acest timp unii consilieri locali i-au acuzat că au casă în localitatea Cetăţeni iar alţii au încercat să le găsească soluţii. Primarul Călin Andrei a precizat că există un ajutor de urgenţă pe care primăria Câmpulung le poate acorda cu condiţia să îşi închirieze un apartament pentru perioada rece, până când vor putea să mai facă rost de bani, dar doreşte ca totul să fie legal, pentru că de-a lungul timpului chiriaşii nu s-au arătat a fi prea interesaţi de condiţiile lor zilnice.

,,Vă las copilul aici să-l creşteţi”

Chiar dacă se găseau soluţii ca această familie să nu rămână în stradă, soţia lui Mihaiu Ion i-a ameninţat pe aleşii locali că le lasă copilul cel mic, în vârstă de doar trei ani ca aceştia să se descurce să-l crească pentru că ea munceşte cu ziua să le dea de mâncare la toţi. În acest timp şi Mihaiu Ion i-a acuzat pe cei care i-au scos mobilierul din apartament că i l-au rupt, în condiţiile în care acesta nu a fost de găsit când executorul judecătoresc l-a somat să elibereze apartamentul cu toate bunurile din el. Mai mult decât atât bărbatul i-a găsit vinovaţi pe aleşii locali că nu l-au evacuat de prima dată, pentru că acum a pierdut peste 200 de milioane de lei vechi şi apartamentul. Potrivit celor care au fost la faţa locului când bunurile familiei Mihaiu au fost scoase din apartamentul primăriei se pare că aceştia beneficiau de aparatură electrocasnică de lux.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie