6.3 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Cinci argeşence talentate sunt pe urmele fetelor de la Spice Girls!

Alte Știri

În anul 1994, în Anglia cinci fete tinere, dezinvolte şi foarte talentate aveau să se unească într-o trupă cu numele Spice Girls şi foarte rapid au ajuns cunoscute la nivel mondial. Acum locul Emmei, Victoriei, Melaniei, Melaniei şi Geri este ocupat de Petra Crasan în vârstă de zece ani, Alexia Radu în vârstă de zece ani, Ioana Georgescu în vârstă de unsprezece ani, Voiculescu Briana în vârstă de unsprezece ani, Ivona Fierăstrău în vârstă de unsprezece ani. Aceste fete talentate din Piteşti au primit numele de Cool Girls după ce l-au cunoscut pe Piticu de la fosta trupă Simplu.

Trupa Cool Girls s-a înfiinţat de curând, de aproximativ două luni de zile. Sub atenta coordonarea a lui Piticu de la fosta trupă Simplu, cele cinci tinere din trupă se întâlnesc de trei ori pe săptămână la repetiţii iar atunci când este cazul se văd mult mai des.

,,Am ales cinci fete frumoase şi talentate, genul celor de la Spice Girls, dar de fapt ele sunt Cool Girls. Acum suntem într-o plină campanie de promovare a trupei. Am fost deja la Oradea unde ne-am calificat în primele opt locuri, din cele doisprezece trupe participante, am mers până în prezent la emisiuni cum ar fi Neatza cu Răzvan şi Dani, Răi da Buni, Star Matinal, poate ajungem şi la Măruţă. Încet, încet ne pregătim pentru o serie de concursuri care vor fi anul acesta, s-ar putea să participăm şi la Hip-Hop International şi trebuie să tragem tare ca să putem ajunge tocmai în America. Din ce am văzut eu, anul acesta la fete, dacă muncim mult avem şanse să ajungem peste hotare. Ce mai pot spune despre fete?…sunt Cool, cred că acest cuvânt spune foarte multe. Ele sunt foarte dezinvolte, rar mai vezi aşa ceva, sunt tot timpul cu zâmbetul pe buze, te distrezi non-stop cu ele şi sunt foarte muncitoare”, ne-a declarat Piticu. Întreaga activitate a fetelor o puteţi găsi şi aici: https://www.facebook.com/pages/CoolGirls/863876297005732.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie