14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Cine este celebrul medic care face senzație pe șoselele din România, cu ARO prezidențial al tovarășului Ceaușescu

Alte Știri

Cine este celebrul medic care face senzație pe șoselele din România, cu ARO prezidențial al tovarășului Ceaușescu. Este vorba despre medicul câmpulungean, Cătălin Copăescu cel mai mare colecționar de ARO din România.

Duminică, 7 mai a avut loc Parada Primăverii, organizată de Muzeul Automobilului Românesc, la 70 ani de la lansarea motocicletei IMS 53.

Cine este celebrul medic care face senzație pe șoselele din România, cu ARO prezidențial al tovarășului Ceaușescu

Autoturismul care a făcut senzație a fost ARO-ul prezidenţial. În jurul căruia s-au învârtit cei prezenţi la eveniment precedat de un moment de socializare în curtea Muzeului Automobilului Românesc, pentru a admira
expoziția auto.

Dr. Cătălin Copăescu a venit la Câmpulung cu mai multe mașini, cu echipa aferentă. Acestea fiind expuse la Muzeul
Automobilului Românesc.

Anul trecut când și-a făcut apariția pentru prima dată în peisaj, Dr. Cătălin Copăescu a condus un ARO 304, din 1980. Iar fiul său, Mihnea Filip Copăescu, un ARO 244 din 1997.

“Domnul doctor.. mașina prezidenţială!” Mulţumim foarte mult, în primul rând, pentru prietenie, pentru atașamentul față de Muzeul Automobilului şi pentru ceea ce faceţi.

Trebuie să subliniez că domnul doctor este cel mai mare colecţionar de ARO din România și-i mulţumim foarte mult pentru tot ceea ce face.”, astfel l-a prezentat organizatorul evenimentului, Câmpulung în
amintiri” pe distinsul său oaspete.

O prezenţă cu adevărat deosebită, prof.dr. Cătălin Copăescu le-a adresat invitaţilor lui Emil Hagi un mesaj de prietenie și de apreciere a evenimentului care îi reunește pe cei care îi
împărtășesc pasiunea.

“Mărturisesc că m-am molipsit de la ceea ce Emil a creat, am râvnit la ceea ce a reușit să conserve și mi-am propus să conserv o parte dintre mașinile care au fost produse aici. Aici îmi este și originea şi nu este nimic întâmplător. Părinţii mei au lucrat în domeniu, e prima mașină pe care am condus-o.

Şi acum am plăcerea să fiu alături de voi, cu ocazia acestor evenimente. Pentru mine a fost o onoare să particip, deși am urmărit pasiv tot ceea ce s-a întâmplat în aceste expediții. Sunt încântat și, dacă pot să contribui cu ceva la păstrarea acestor valori, o fac cu mult drag. Această mașină are o semnificaţie specială.

Îi avem aici pe o parte dintre cei care sunt responsabili tehnic de soluţia oferită pentru casele prezidențiale. Așa că sunt bucuros că poate fi văzută această mașină care se apropie de ceea ce a fost original. Încercăm s-o păstrăm cât se poate de bine” a declarat atunci Dr. Cătălin Copăescu.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie