-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Cine este copilul fenomen. A șocat la Românii au Talent

Alte Știri

Cine este copilul fenomen. A șocat la Românii au Talent. Rareș Prisacariu este băiețelul în vârstă de doar 7 ani, care i-a uimit pe jurații de la ,,Românii au talent”. Puștiul este din Botoșani și s-a prezentat pe scenă cu un monolog care i-a impresionat nu doar pe jurați, ci și pe cei de acasă.

Rareș, băiatul de 7 ani care i-a uimit pe jurații de la ,,Românii au talent”

Rareș și-a dat seama cât de mult îi place să recite poezii. A început să facă acest lucru încă de la Școala Populară de Artă.

În urma prestației sale de pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș i-au oferit Golden Buzz, după ce au rămas uimiți de monologul acestuia. Laudele din partea juraților au început parcă să curgă la adresa lui, Rareș fiind felicitat pentru ceea ce face.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus Pavel Bartoș, la Pro Tv.

„Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic.

Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!”, a spus Andi Moisescu.

În momentul în care Pavel Bartoș și Smiley au apăsat pe Golden Buzz, prima reacție a lui a fost de-a dreptul emoționantă, Rareș fiind extrem de fericit că a reușit să își facă propria mamă mândră.

,,Am făcut-o mândră pe mama!”, a adăugat Rareș după care a început să plângă.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie