18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Cine este frumoasa româncă care s-a îmbogățit din cardurile de sănătate pentru animale

Alte Știri

Cine este frumoasa româncă care s-a îmbogățit din cardurile de sănătate pentru animale. Tânăra Ruxandra Pui a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa.

Doar în ianuarie 2023, afacerea Ruxandrei a atras o finanțare de 11 milioane de dolari.

Ruxandra Pui este co-fondatorul Digitail. Un start-up care ajută proprietarii de animale de companie și medicii veterinari să gestioneze și să îți monitorizeze mai ușor programările, scrie alephnews.ro.

Citiţi şi: Veste cumplită pentru cei mai bogați oameni ai lumii: raportul Frank Knight este necruțător

Cine este frumoasa româncă care s-a îmbogățit din cardurile de sănătate pentru animale

Digitail oferă și un “card de sănătate” care le permite proprietarilor să folosească un fel de pașaport medical digital pentru animalele lor.

Cardul are istoric medical și le permite stăpânilor să discute direct în chat cu doctorii. Dar și să facă rezervări la clinicile din aplicație.

Românii fac furori în străinătate, fie cu talentul, fie cu afacerile lor de succes. Este și cazul unei românce, care a avut surpriza să se găsească în topul Forbes al celor mai bogați oameni din Europa. Frumoasa româncă are vârsta de sub 30 de ani.

Afacerea a venit cu un concept nou

Afacerea a venit cu un concept nou pe piață. Dincolo de controlul programărilor animăluțelor la medicul veterinar, acestea primesc și un card de sănătate specific. Acesta poate să fie folosit ca un pașaport medical pentru animăluțe.

În acest card apare întregul istoric medical al animalului de companie, astfel că medicilor le este mult mai ușor să verifice acest lucru, decât o simplă discuție cu stăpânul.

De asemenea, tot cu ajutorul acestui card, oamenii pot să ia legătura mult mai ușor cu medicii, prin chat, în cazul unei urgențe sau pentru o programare.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie