11.7 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Cine este noul viceprimar de la magazin pe care îl are primăria Câmpulung

Alte Știri

Cine este noul viceprimar de la magazin pe care îl are primăria Câmpulung. Se numește Alin Vlădău și a fost propunerea primăriței Elena Lasconi din partea USR. Deci în trei ani, la conducerea municipiului s-au perindat 3 viceprimari, Nicolae Zaharia de la PNL, Constantin Țurțulea de la USR, iar acum Alin Vlădău de la USR.

CITEȘTE ȘI. Ședință fierbinte la primăria Câmpulung. Cresc salariile angajaților și apare un nou viceprimar

Super cunoscut în cartierul Mărcuș, Alin Vlădău așa a reușit să își înceapă viața în politică. Se pare că PSD-ul pierde teren acum, pentru că la putere va fi reprezentantul acestor locuitori unul mai tânăr și foarte implicat în activitățile gospodărești.

CITEȘTE ȘI. Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu le dă întâlnire pensionarilor la Câmpulung, în weekend

Cine este noul viceprimar de la magazin pe care îl are primăria Câmpulung

În urmă cu puțin timp au fost alegeri pentru desemnarea viceprimarului. PSD-ul nu a făcut nicio propunere iar liberalii au ieșit în față cu Ionel State, veșnicul candidat la această funcție cel care a obținut doar 4 voturi. Alin Vlădău a fost votat de colegii săi din Consiliu Local cu 10 voturi. Polul de putere a trecut la USR, se pare.

CITEȘTE ȘI. Achiziții publice de All in Top la primăria Câmpulung!

Primărița Elena Lasconi îi spune lui Alin Vlădău, viceprimarul de la magazin. Aceasta a fost foarte implicat în cei 3 ani de mandat de ales local. Să vedem ce va face de acum înainte. A promis în fața colegilor săi corectitudine și sinceritate. La un politician este pleonasm acest lucru în ziua de astăzi. Câmpulungul se confruntă cu multe probleme, cum ar fi problema câinilor comunitari, parcările și curățenia orașului.

Ultimele Știri

Doliu în rândul medicilor din Câmpulung! Lacrimi și durere!

Doliu în rândul medicilor din Câmpulung! Lacrimi și durere! Astăzi am pierdut un medic care și-a făurit profesia mereu...

Alte știri din aceeași categorie