17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 27 mai, 2023

Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali și-a ales noua conducere

Alte Știri

Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali și-a ales noua conducere. Joi, 16 martie 2023, s-a desfășurat conferința de alegeri pentru stabilirea noii conduceri a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL).

În prezenta oamenilor de afaceri liberali, a premierului Nicolae Ciucă și a altor înalți demnitari a fost confirmat în funcția de președinte COAL, Remus Borza.

Delegația COAL Argeș a fost compusă din președintele Liviu Nicolae, vicepreședintele Alin Dumitru și Secretarul general, Constantin Zaharia.

Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali și-a ales noua conducere

Deputatul PNL, Daniel Constantin a dat și el curs invitației COAL și a participat la lucrările conferinței de alegeri. La eveniment au fost prezenți alături de președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general al partidului, Lucian Bode și Gheorghe Falcă, vicepreședinte PNL și eurodeputat.

Dar și antreprenori liberali și alți invitați din mediul de afaceri.

“Cu această ocazie felicităm noua structură de conducere națională a COAL. O echipă unită, în frunte cu domnul Remus Borza.

Scopul COAL este acela de a veni în susținerea inițiativelor private. Prin elaborarea de propuneri și strategii în domeniu care să faciliteze dezvoltarea durabilă și stabilă a activităților IMM-urilor. Dar și a mediului de afaceri.

Prin sprijinirea activității producătorilor români se consolidează pilonii unei clase de mijloc puternice. Aceasta va sta la baza dezvoltării economice pe plan local și național, creând astfel premisele ca România să devină un actor important în regiune.

Nu în ultimul rând, vreau să îi mulțumim domnului Sebastian Buși, pentru activitatea depusă în funcția de Președinte COAL.

Un om de valoare al PNL, cu un mandat caracterizat prin eficiență, eficacitate și seriozitate, care s-a concretizat prin rezultatele remarcabile obținute”, a declarat președintele COAL Argeș, Liviu Nicolae.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie