6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Colegiul ,,Dinicu Golescu” achiziţionează camere de supraveghere, după care stă cu mâna întinsă la aleşii locali!

Alte Știri

Camerele de supraveghere achiziţionate de conducerea Colegiului ,,Dinicu Golescu” din Câmpulung, judeţul Argeş i-a enervat la maximum pe unii consilieri locali, care au cerut public ca cei care se ocupă de contabilitate să fie şcolarizaţi, deoarece fac numai ilegalităţi. Este vorba despre 20 de camere de supraveghere care au costat în jur de 60.000 de euro iar pentru că conducerea acestei instituţii de învăţământ nu a avut banii necesari a mai cerut de la bugetul local suma de 20.000 de lei, printr-o rectificare de buget. Contabilul instituţiei nu a prezentat nicio selecţie de oferte. ,,Nu mai trebuie să dăm banii aşa înainte, până când ei nu vin să ne prezinte o selecţie de oferte. De ce nu ne-au prezentat situaţia până în momentul de faţă, ne trezim aşa că aprobăm fel de fel de sume, fără a avea habar pentru ce sunt cheltuiţi banii”, a precizar consilierul local, Maria Cotenescu. La rândul său, alesul local Constantin Chiţulescu a declarat că este o încălcare a legii la Colegiul ,,Dinicu Golescu” şi doreşte ca economiştii de la şcoli să nu mai facă asemenea ilegalităţi.

,,Cred că au fost nevoiţi să achiziţioneze aceste camere de supraveghere deoarece erau condiţionaţi de examenul de Bacalaureat, ce au avut până acum erau numai web iar dacă a fost nevoie şi de o înregistrare audio, a fost nevoie de alte camere mult mai performante”, a precizat consilierul local, Cristi Creţu.

 

Ultimele Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu...

Alte știri din aceeași categorie