-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Compania ADIENT Piteşti a majorat retribuţia pe care o oferă angajaţilor săi: salariul brut porneşte de la 1.978 de lei

Alte Știri

Compania ADIENT Piteşti, lider mondial  în producţia de scaune, desprinsă de curând din concernul Johnson Controls, a majorat salariul de încadrare al angajaţilor, în urma negocierii noului contract colectiv de muncă, până la valoarea de 1.978 de lei brut.

La salariul brut de bază se adaugă sporurile pentru orele de noapte, orele suplimentare şi zilele de sâmbătă şi duminică lucrate, care se plătesc 200%!

Angajaţii companiei au, în plus faţă de retribuţia lunară, diverse prime, bonusuri şi facilităţi gratuite: primă de Vară, Paşte şi Crăciun, tichete de masă şi subvenţie de transport şi masă caldă, bilete de vacanţă, prime pentru activitate şi accesul la servicii medicale oferite de reţeaua Medlife şi partenerii acesteia!

Compania recrutează 200 de tapiţeri, de preferinţă calificaţi, pentru fabrica din Piteşti! Se caută persoane din zonele Piteşti, Curtea de Argeş şi Câmpulung şi comunele situate pe traseul dintre respective oraşe, către care există linii de transport directe şi gratuite sau subvenţionate.

Căutăm oameni harnici, care să se alăture echipei noastre! Căutam oameni care astăzi învaţă o meserie tradiţională, pentru viitor, într-o lume în mişcare, în care tehnologia vrea să înlocuiască măiestria umană!

La Adient lider în producția de scaune auto, te vei bucura de ritm și direcție, de promisiuni respectate din prima zi!

Te invităm să ne contactezi la telefon 0734.700.166 şi să afli răspunsurile la întrebările tale!

 

Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie