19.6 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

CONITA HOROSCOPISTA: Orele pentru rugăciune, ale nativilor zodiacului!

Alte Știri

Pentru că ne aflăm într-o săptămână extrem de importantă pentru foarte mulţi dintre noi, m-am gândit ca săptămâna aceasta să vă prezint unele aspecte, mai puţin ştiute şi anume orele de rugăciune ai celor doisprezece reprezentanţi ai zodiacului. Cred că prea puţini, dintre voi ştiu că fiecărei zodie, îi corespunde o oră de rugăciune de care este foarte bine, să se ţină cont deoarece, ajută fiecare nativ în parte. Din bătrâni se spune, că atunci când te rogi, pe frecvenţa ta energetică, rugăciunea se îndeplineşte mult mai repede, sau este auzită, decât în alte ore ale zile. Fiecărei zodie îi corespunde o planetă guvernatoare, planetă care la rândul ei guvernează o zi a săptămânii, iar apoi fiecărei zi a săptămânii îi corespund anumite ore care şi ele sunt guvernate tot de planete. De exemplu, Soarele este influenţat de cifra 1, care reprezintă marea unitate. Marte reprezintă principiul combativităţii şi al antagonismului şi este influenţat de cifra 2. Luna reprezintă principiul ternar, ea este influenţată de cifra 3. Jupiter reprezintă Divinitatea şi echilibrul, restabilit după adversitate, el este indicat de cifra 4. Mercur reprezintă principiul singularităţii, al neasimilării, el este reprezentat de cifra 5. Este cifra izolaţionistă care trebuie să se combine doar cu ea, ca să dea numărul 10. Venus se prezintă sub numărul 6, această cifră reprezintă perfecţiunea transcedentală şi cele şase colţuri ale Cosmosului. Ea este principiul armoniei. Saturn este reprezentat de cifra 8, compusă din cele două zerouri care se ating, simbolizând Infinitul Mic şi Infinitul Mare care au contingenţă în lumea materială. Cu iubire, Conita Horoscopista

BERBEC

Acest nativ este guvernat de planeta Marte, ziua norocoasă a acestuia este marţea iar culoarea preferată este roşu deschis şi derivatele lui. Berbecii trebuie să îşi facă rugăciunile înainte de ora 10.00. Faceţi milostenii în zilele de marţi şi vineri.

TAUR

Acest nativ este guvernat de planeta Venus, ziua norocoasă a acestuia este vinerea iar culoarea preferată este roşu închis şi derivatele lui. Taurii trebuie să îşi facă rugăciunile după ora 21.00. Faceţi milostenii vinerea.

GEMENI

Acest nativ este guvernat de planeta Mercur, ziua norocoasă a acestuia este miercurea iar culoarea preferată este argintiu şi derivatele lui. Gemenii trebuie să îşi facă rugăciunile după ora 21.00. Faceţi milostenii miercurea.

RAC

Acest nativ este guvernat de astrul de noapte Luna, ziua norocoasă a acestuia este lunea iar culoarea preferată este argintiu şi derivatele lui. Racii trebuie să îşi facă rugăciunile când se înserează indiferent de anotimp, iar în nopţile cu lună nouă, şi înainte de culcare. Faceţi milostenii lunea şi sâmbăta.

LEU

Acest nativ este guvernat de astrul de ziuă Soarele, ziua norocoasă a acestuia este duminica iar culoarea preferată este oranj şi derivatele lui. Leii trebuie să îşi spună rugăciunile în primele ore, de la răsăritul Soarelui. Faceţi milostenii în zilele de duminică.

FECIOARA

Acest nativ este guvernat de planeta Mercur, ziua norocoasă a acestuia este miercurea iar culoarea preferată este argintiu şi derivatele lui. Fecioarele trebuie să îşi spună rugăciunile în primele ore, ale dimineţii adică până în ora 9.00 şi după ora 21.00. Milosteniile se fac miercurea şi vinerea.

BALANŢĂ

Acest nativ este guvernat de planeta Venus, ziua norocoasă a acestuia este vinerea iar culoarea preferată este roşu închis şi derivatele lui. Balanţele trebuie să îşi spună rugăciunile după ora 21.00. Milosteniile se fac vinerea şi duminica.

SCORPION

Acest nativ este guvernat de planeta Pluto, ziua norocoasă a acestuia este marţea iar culoarea preferată este gri închis şi derivatele lui. Scorpionii trebuie să îşi spună rugăciunile după ora 21.00. Milosteniile se fac marţea, joia şi vinerea.

SĂGETĂTOR

Acest nativ este guvernat de planeta Jupiter, ziua norocoasă a acestuia este joia iar culoarea preferată este bleumarin şi derivatele lui. Săgetătorii trebuie să îşi spună rugăciunile după ora 21.00. Milosteniile se fac joia.

CAPRICORN

Acest nativ este guvernat de planeta Saturn, ziua norocoasă a acestuia este sâmbăta iar culoarea preferată este gri, negru, maro şi derivatele lor. Capricornii trebuie să îşi spună rugăciunile după apusul Soarelui. Milosteniile se fac sâmbăta.

VĂRSĂTOR

Acest nativ este guvernat de planeta Uranus, ziua norocoasă a acestuia este sâmbăta iar culoarea preferată este mov şi derivatele lui. Vărsătorii trebuie să îşi spună rugăciunile după ora 21.00. Milosteniile se fac sâmbăta.

PEŞTI

Acest nativ este guvernat de planeta Neptun, ziua norocoasă a acestuia este sâmbăta iar culoarea preferată este albastru şi derivatele lui. Peştii trebuie să îşi spună rugăciunile aproape de miezul nopţii. Milosteniile se fac joia şi sâmbăta.

 

 

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie