33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Consilieri locali PNL reclamați la ANI!

Alte Știri

Pentru prima dată de când funcționează Consiliu Local Câmpulung! Toți consilierii de la formațiunea politică PNL au fost reclamați la ANI! În spatele acestei reclamați se pare că este un PSD-ist nemulțumit de acțiunile aleșilor liberali în CL. Mai precis, reclamagiul a avut unele interese publice și nu i-au ieșit așa cum a vrut, spun gurile rele. 

Consiliul Local Câmpulung s-a format din 10 consilieri PSD, 6 PNL, 2 ALDE şi 1 PAM. Cei pe care a picat năpasta sunt Bogdan David, Ionel State, Lucian Ionescu, Anca Dumitrescu, Cristian Creţu şi Silviu Mănescu. Întrebaţi despre această sesizare şi răspunsurile sosite la primărie, liberalii au precizat că nu au de ce să se teamă pentru că au făcut totul în conformitate cu prevederile legale, iar Agenția Națională de Integritate nu a găsit ilegalităţi în ceea ce-i priveşte, astfel că, aşa după cum au subliniat liberalii verificaţi de ANI, vor fi în continuare în slujba cetăţenilor, a oamenilor care le-au acordat votul la alegerile din această vară.

Ultimele Știri

Atenție! Nu se mai circulă oricum pe toate drumurile din Argeș!

Atenție! Nu se mai circulă oricum pe toate drumurile din Argeș! Având în vedere avertizările meteorologice de temperaturi extreme emise...

Alte știri din aceeași categorie