10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Consilierii locali au ajuns circarii oraşului! Ce-i determină să joace teatru gratis?

Alte Știri

Consilierii locali sau aleşii câmpulungenilor, pentru că ei i-au votat şi i-au trimis pe scaune în Consiliul Local să îi reprezinte timp de patru ani au ajuns circari de meserie. Dacă circul ajunge o dată sau de două ori pe an la Câmpulung, consilierii locali, la sfârşitul fiecărei luni joacă în câteo piesă de teatru în diferite roluri. Motive se găsesc, slavă Domnului. Acest lucru nu a fost constatat doar de reprezentanţii mass-mediei locale ci şi de cetăţenii oraşul care îi văd chiar în Direct, la televizor. Consilierul local, Ionică Udrea cel care de multe ori a stat pe margine, poate şi din cauza faptului că partidul din care face parte nu este la putere a făcut următoarele declaraţii: ,,Au fost multe momente care au determinat o stare de nervozitate în Consiliu Local. Se vede că a început campania electorală şi colegii mei vor să iasă în evidenţă pentru că este totul gratuit. Sunt doar două partide care vor să conducă şi se vede clar acest lucru”.

La rândul său, Ion Lucaciuc cel care a fost o perioadă lungă de timp consilier local dar şi consilier judeţean a afirmat următoarele: ,,Este cel mai slab Consiliu Local pe care l-a avut Câmpulungul până în prezent. Se vede lipsa de pregătire a aleşilor locali în domeniul administraţiei publice. Cu toţii sunt pe lângă lege şi se vede acest lucru. Eu ca şi ales local nu mi-am permis niciodată să deschid gura atunci când eram pe lângă subiect pentru că interlocutorul meu m-ar fi făcut praf şi ajungeam şi de râsul celorlalţi. Câmpulungenii nu vor rămâne indiferenţi la ce se întâmplă acum în Consiliu Local, sunt convins de acest lucru şi sancţiunile se vor vedea la alegerile locale”.

Ultimele Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu...

Alte știri din aceeași categorie