-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Contrabandist reţinut de poliţişti!

Alte Știri

Contrabandist reţinut de poliţişti!

În ziua se 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, conform art. 280 din Legea 86/2006 – Codul Vamal, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie 2021 – septembrie 2022, cel în cauză ar fi introdus în țară, prin sustragerea de la controlul vamal, țigarete, în afara antrepozitului fiscal, peste limita legală, de 10.000 de țigarete.

La locuința persoanei în cauză a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 29.800 de țigarete.

Valoarea prejudiciului stabilit pana la acest moment este de 28.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești,  cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie