13.5 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

COȘEȘTI. Iluminat public unde locuitorii pot fi expuși atacurilor animalelor sălbatice

Alte Știri

Administrația din Coșești a demarat lucrări de extindere a iluminatului public în trei zone în care nu există această utilitate. Este vorba de zone de tranzit, în care locuitorii pot fi expuși atacurilor animalelor sălbatice.

„Tronsoanele pe care se lucrează sunt Coșești-Jupânești, Leicești-Priseaca și Corbu-Lăpușani. Sunt zone unde nu exista până acum această utilitate, zone tranzitate de localnici, inclusiv noaptea, când vin de la schimbul II și există riscul de a fi atacați de animale sălbatice, în special de către urși.

Finanțarea este asigurată din fonduri proprii și cu ajutorul Consiliului Județean Argeș”, a declarat primarul Nicolae Pană.

În altă ordine de idei, pe plan local, de câteva luni s-a început la Coșești o serie de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere și de servicii în comună.

”Finalizăm modernizarea iluminatului public, investiție pe care am derulat-o cu fonduri proprii. Cu acest ultim tronson pe care intervenim avem 98% din rețea pusă la punct, la un standard foarte înalt din punct de vedere al eficienței. Ar mai rămâne câteva străduțe (restul de 2%), pentru care ne-am decis să depunem la AFM un proiect, în vederea atragerii de fonduri”, declară edilul șef.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie