21.3 C
Campulung Muscel
duminică, 24 septembrie, 2023

Crima care a îngrozit Muscelul. Bărbat tânăr găsit mort!

Alte Știri

Crima care a îngrozit Muscelul. Bărbat tânăr găsit mort! Crimă înfiorătoare în comuna Schitu Goleşti, sat Valea Pechii! Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitate, a fost găsit mort, săptămâna trecută, în propria locuinţă. Pe trupul său find găsite cinci urme de răni provocate prin înjunghiere!

Grecu Marian în vârstă de 43 ani, a fost părăsit de soție. Aceasta ar fi plecat cu cei doi copii la amant, un cioban din zonă. Bărbatul ar fi intrat în depresie, iar despărțirea l-a aruncat în băutură.

Crima care a îngrozit Muscelul. Bărbat tânăr găsit mort!

Lucra la o fabrică în zonă și câștiga destul de bine.

Criminalul sau criminalii nu au fost deocamdată depistaţi, există un cerc de suspecţi, însă, pare-se că totul va ieşi la iveală în urma expertizei ADN.

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au dezvăluit faptul că această crimă ar fi avut loc în seara zilei de 15 august, de Sfânta Maria. Potrivit unor localnici, victima, Marian Grecu, ar f băut cu mai multe persoane, iar la un moment dat de la chef s-a ajuns la ceartă apoi la crimă!

Bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori: în abdomen, sub claviculă (lovitura a fost fatală, ajungând până la inimă),în
gât (de două ori) și în cap!

Trupul neînsuflețit al lui Marian Grecu a fost găsit după patru zile de fratele acestuia care a dat alarma la 112.
Cadavrul a fost găsit într-o stare avansată de putrefacţie, fiind transportat la morgă în vederea efectuări necropsiei. Poliția a deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru crimă, însă, deocamdată, autorul nu a fost dovedit, fiind așteptată expertiza ADN.

 

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie