21.3 C
Campulung Muscel
marți, 25 iunie, 2024

Crima care a zguduit Muscelul. După o lună autorul a fost încarcerat!

Alte Știri

Crima care a zguduit Muscelul. După o lună autorul a fost încarcerat! Crimă înfiorătoare în comuna Schitu Goleşti, sat Valea Pechii! Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitate, a fost găsit mort, la mijlocul lunii august, în propria locuinţă, pe trupul său fiind găsite cinci urme de răni provocate prin înjunghiere!

Grecu Marian în vârstă de 43 ani, a fost părăsit de soție. Aceasta ar fi plecat cu cei doi copii la amant, un cioban din zonă. Bărbatul ar fi intrat în depresie, iar despărțirea l-a aruncat în băutură.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Crima care a zguduit Muscelul. După o lună autorul a fost încarcerat!

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au dezvăluit faptul că această crimă ar fi avut loc în seara zilei de 15 august, de Sfânta Maria. Potrivit unor localnici, victima, Marian Grecu, ar fi băut cu mai multe persoane, iar la un moment dat de la chef s-a ajuns la ceartă apoi la crimă!

Bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori: în abdomen, sub claviculă, în gât și la cap!
Trupul neînsuflețit al lui Marian Grecu a fost găsit după patru zile de fratele acestuia care a dat alarma la 112.
Cadavrul a fost găsit într-o stare avansată de putrefacţie, fiind transportat la morgă în vederea efectuări necropsiei.

Ultimele Știri

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei! Ministrul Muncii și Solidarității Sociale...

Alte știri din aceeași categorie