23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

CRISTINA VLĂDESCU. Puterea stă în fiecare dintre noi, dar numai împreună putem reuși!

Alte Știri

CRISTINA VLĂDESCU. Puterea stă în fiecare dintre noi, dar numai împreună putem reuși! Vorbim mereu de infrastructură, modernizare, educație, sănătate… Dar trebuie să conștientizăm faptul că asupra noastră se vor simți efectele pozitive doar dacă acestea sunt privite ca un tot unitar.

Nu putem să vorbim despre starea de bine a oamenilor decât dacă fiecare ramură dintre cele menționate se dezvoltă așa cum ar trebui. Acesta este motivul pentru care toate domeniile trebuie să aibă reprezentanți într-o echipă care vrea să își atingă obiectivele. Fiecare dintre noi are proiecte mărețe, vise pe care le dorește împlinite, dar știm că acestea se vor realiza doar dacă avem experiență, putere de a depăși numeroasele obstacole și oameni care să ne asculte. Fiecare se pricepe într-un domeniu, dar, pentru a ieși piesa completă, aceste domenii trebuie unite.

CRISTINA VLĂDESCU. Puterea stă în fiecare dintre noi, dar numai împreună putem reuși!

Pentru cei care nu o cunosc pe Cristina Vlădescu puteți citi o scurtă prezentare a sa.

– Sunt profesor de matematică și director la Școala Gimnazială „Nae A. Ghica”. Am absolvit studiile universitare în anul 2008 la Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Finanțe și Contabilitate din Câmpulung Muscel, specializarea Contabilitate și informatică de gestiune.

Am continuat studiile de masterat în cadrul aceleiași facultăți, cu specializarea Managementul afacerilor și contabilitate armonizată (2010). În același timp,  am urmat cursurile Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Matematică-Informatică, specializarea Matematică (2012).

Din acel moment am știut că acesta este drumul meu, de a le arăta elevilor frumusețea matematicii. Pentru că am vrut să mă perfecționez în acest domeniu, am urmat cursurile Școlii Doctorale la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, în domeniul Științelor Educației (2024).

Am pornit pe acest drum din dorința de a aduce un zâmbet în sufletul fiecărui elev, atât prin meseria de profesor, dar și prin proiectele pe care le-am implementat în școală pentru elevi și profesori, printre care:

  1. Proiectul Acces la e-educație prin dezvoltarea infrastructurii IT la nivelul Școlii Gimnaziale „Nae A. Ghica” Cod SMIS 144596 în valoare de 883.198,31 lei.

Comunicat de presă: „Competitivi împreună”

  1. Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale „Nae A. Ghica Rucăr” în vederea gestionării situației de pandemie generate de virusul SARS-Cov-2 în valoare de 505.242,54 lei.

Anunţ finalizare implementarea proiectului cu titlul “Consolidarea capacității Școlii Gimnaziale Nae A. Ghica Rucăr în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-Cov-2”

  1. Educația culturală – cheia succesului școlar finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență Apel PNRR/2022/C11/I5 – 2 în valoare de 98.718 lei.

Școala Gimnazială Nae A. Ghica implementează proiectul Educația culturală – cheia succesului școlar

  1. Două ediții ale târgului Împreună pentru școala noastră, susținut de Asociația Narada și desfășurat cu ajutorul cadrelor didactice, elevilor și părinților prin care au fost strânse fonduri de 85.000 lei pentru renovarea băilor și amenajarea curții școlii.

Echipa PNL, alături de care am pornit la acest drum, reușește să unească aceste domenii și să ducă la bun sfârșit ceea ce își propune.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie