14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Cu 5 lei pe zi, scapi de reumatism într-o apă tămăduitoare

Alte Știri

Pentru cei care doresc să se trateze de reumatism, dar nu le permite bugetul să meargă în stațiunile consacrate, pot încerca o variantă mult mai ieftină, dar la fel de benefică corpului și vitalității.

În localitatea Sărata, la doar câțiva kilometri de Bistrița, zeci de oameni merg anual pe malul lacului să-și trateze problemele reumatice și spondiloza cu nămol, dar și apă sărata. Deși locul nu este special amenajat, oamenii se simt foarte bine și în primul rând, vindecați.  Aceștia au parte de o priveliște de poveste, fiind înconjurați de pădure și aer proaspăt.

Acest loc, rupt din Grădina Edenului, a ajuns să fie cunoscut pe baza recomandărilor celor vindecați de proprietățile tămăduitoare.

Studiile confirmă că apa și nămolul din acest loc au realmente proprietăți curative, cunoscute din moși strămoși. Acest lac se află pe un filon de sare ce pornește de la Praid, iar specialiștii au identificat 13 fântâni de salină ce datează din perioada epocii dacilor. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie