23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Cu ce sumă se vinde acest exemplar rar de ARO, cu motor de Toyota

Alte Știri

Cu ce sumă se vinde acest exemplar rar de ARO, cu motor de Toyota.

Aro este un fan favorite, mai ales printre cei pasionați de vehiculele de teren sau cu un caracter mai brut. Există foarte multe variațiuni și configurații, dat fiind faptul că Seria 24, cea mai întâlnită, a fost fabricată în multe variante.

Au existat modele în 3 sau 5 uși, camionete, modele cu plafon rigid, altele cu prelată. Lista de motorizări a inclus motoare românești, dar și de origine străină, atât diesel cât și pe benzină. Aro 242 se numără printre cele mai rare modele ale producătorului. În plus, având un caracter utilitar, mașinile au fost folosite intens și neîngrijite, astfel că au ajuns niște epave sau au fost casate.

Cu ce sumă se vinde acest exemplar rar de ARO, cu motor de Toyota

Am găsit listat la vânzare un exemplar de Aro 242, mașină creată inițial cu scopul de a fi un vehicul comercial. Cu toate acestea, modelul 242 a participat la câteva competiții auto în țară, dar și în străinătate.

Aro 242 nu a fost un model atât de popular, astfel că astăzi este scump la vedere. Cel pe care l-am găsit la vânzare a văzut zile mai bune, dar este în stare de funcționare și ar putea reprezenta o bază bună pentru o viitoare recondiționare.

Mașina este echipată cu un motor Toyota pe benzină. Din câte se cunosc, pe Aro a fost montat un motor de 2,4 litri de la Toyota, pe benzină, ce genera 140 CP. Propulsorul era legat la o transmisie manuală tot de la Toyota. Anunțul specifică faptul că mașina are servodirecție și că a primit un bord nou. Observăm și volanul împrumutat de la o Dacia Nova.

Exteriorul este destul de uzat, cu toate că mașina că a mai fost vopsită în trecut. Interiorul este spartan, dar chiar și așa îi lipsesc unele componente, așa cum este fața de ușă dreapta.

Prețul cerut pentru acest exemplar este de 3.500 de euro, iar pentru cumpărătorul potrivit, acest Aro rar ar putea reprezenta un proiect interesant.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie